Wat doe ik met mijn stakingsattest(en)


Voor een vlottere verwerking van de stakingsattesten vermeldt u op het “attest bestemd voor uw vakbond” minstens uw rekeningnummer en indien mogelijk ook uw lidnummer.

U kunt vervolgens het attest aan een militant op de werkvloer afgeven, of in de ACV-brievenbus op de werkvloer deponeren.

U kunt het attest eveneens inscannen (of downloaden op MyMinfin) en doormailen naar luc.goderis@acv-csc.be. (uiteraard hoeft u dan de papieren versie niet meer af te geven).

Deze laatste manier slaat tussenstationnetjes over en is dus met voorsprong de snelste weg...

Indien geen van bovenstaande manieren lukt, kunt u het attest opsturen naar ACV Openbare Diensten – Justitie, Poel 7, 9000 Gent.

Gelieve jouw attest op slechts één manier af te geven... doormailen, en in de brievenbus deponeren, en dan nog een kopij afgeven op een secretariaat...  Het heeft geen enkele zin : alle formulieren worden op één centraal punt verwerkt en uitbetaald.

 

BOVENSTAANDE WERKWIJZE GELDT ENKEL EN ALLEEN VOOR PERSONEELSLEDEN VAN FOD JUSTITIE

Hoeveel bedraagt de stakingsvergoeding ?


Hoe langer een staking duurt, hoe hoger de stakersvergoeding : vanaf de tweede week ontvangt men 235 euro (ipv 200 euro) per week. Vanaf de vijfde stakingsweek 280,00 euro en vanaf de negende 307,50 euro per week.

bedragen stakersvergoeding

1ste tot en met 5de  dag € 40,00 per stakingsdag
6de  tot en met 20ste dag € 47,00 per stakingsdag
21ste tot en met 40ste dag € 56,00 per stakingsdag
Van de 41ste dag € 61,50 per stakingsdag