ACV Openbare Diensten - gevangenissen

Vacature : medewerker ledenadministratie (m/v/x)

ACV Openbare Diensten is op zoek naar een medewerker ledenadministratie.  Je verzorgt, verwerkt en volgt het ledenbestand op binnen onze organisatie.  Je garandeert een efficiënte werking van de bijdragedienst door de financiële verrichtingen te beheren en op te volgen.

Lees meer »

Ziek zonder attest van 2 naar 3 dagen

Het KB van 18 september 2022 dat het KB van 19 november 1998 (verlofbesluit voor federale personeelsleden) rond het ziektebriefje wijzigt, is op 19 oktober 2022 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Lees meer »

Jobevent gevangenis Antwerpen

Op zondag 23 oktober kan je in de gevangenis van Antwerpen kennis maken met de job van penitentiair bewakingsassistent (PBA).  Het is een uitdagende job waarin je veel geeft, maar ook veel terugkrijgt.  Elke dag werk jij mee aan een betere maatschappij.

Lees meer »

Vaccinatie Covid-19

Begin september is de herfstvaccinatie tegen Covid-19 gestart. We moedigen je aan om je opnieuw te laten vaccineren en in te gaan op de uitnodiging die je via jouw gemeente hebt/zal ontvangen. Er wordt geen vaccinatie voor medewerkers in de gevangenis georganiseerd.

Lees meer »

Infosessies Noorderkempen

De gevangenissen van de Noorderkempen (Merksplas, Turnhout, Hoogstraten én Wortel) kreunen, net als de andere Nederlandstalige gevangenissen onder een personeelstekort én zijn dringend op zoek naar extra penitentiair bewakingsassistenten (PBA) !

Lees meer »

Voorbereiding examen PBA (Hasselt)

Kandidaten die deelnemen aan de selecties voor Penitentiair Bewakingsassistent, of diegenen die meer info wensen over de job, kunnen op 16 september bij ACV-Hasselt terecht voor een voorbereidingsavond.

Lees meer »