Eerste maaltijdcheques eind februari

Gepubliceerd op 19 december 2023 om 13:23

Eind februari 2024 ontvang je een maaltijdcheque ter waarde van 6 euro per gewerkte dag, op basis van de prestaties die de afgelopen maand werden geregistreerd in PersoSelfService.

Als je voldoet aan de criteria om in aanmerking te komen voor maaltijdcheques, ontvang je vanaf eind februari 2024 een maaltijdcheque ter waarde van 6 euro per gewerkte dag, op basis van de prestaties die de afgelopen maand werden geregistreerd in PersoSelfService.

De maaltijdcheques kunnen pas aan het einde van de volgende maand worden uitgegeven op basis van de gegevens die in de applicatie werden geregistreerd. Het is dus essentieel dat je al je vakantiedagen en afwezigheden correct invoert, zodat je maaltijdcheques correct worden berekend. 

Eerst stuurt Pluxee, onze serviceprovider, je elektronische kaart met je naam naar je huisadres.  Vergeet dus niet je adres te controleren in PersoSelfService zodat je je kaart op tijd ontvangt.

Nadien zal Pluxee eind februari een maaltijdcheque ter waarde van 6 euro betalen per begonnen dag die ingegeven en gevalideerd is in de applicatie.

Meer info (externe link Bosa)