Binnenkort voorbereiding examen niveau B

Gepubliceerd op 7 juni 2021 om 20:54

Nog tot en met 15 juni 2021 kan je inschrijven voor het specifiek gedeelte van de vergelijkende selectie voor overgang naar het hoger niveau B.  Er zijn 150 vacatures voor technisch deskundigen - bewaking (NL of FR).

Solliciteren kan via deze link : Technisch deskundige - bewaking (m/v/x) - FOD JUSTITIE (externe link Selor.be)

Selectietesten

De specifieke selectie bevat 4 selectietesten.  Meer info hierover vind je terug in de functiebeschrijving op bovenstaande link.

Planning (onder voorbehoud)  

  • Deel 1 start vanaf begin juli tot en met de eerste week van september 2021 (onder voorbehoud).
  • Deel 2 zal op 19 oktober 2021 georganiseerd worden (onder voorbehoud). OPGELET : Er is slechts één testmoment om deel 2 af te leggen.
  • Deel 3 vindt plaats vanaf begin november tot en met midden december 2021 (onder voorbehoud).
  • Deel 4 wordt georganiseerd vanaf begin januari tot en met de tweede week van februari 2022 (onder voorbehoud).

Voorbereiding

ACV Openbare Diensten plant binnenkort één of meer voorbereidingen zodat je goed gewapend aan deze selectie kan deelnemen.  Bij vorige bevorderingsexamens slaagde maar liefst 80% van de deelnemers aan onze voorbereiding ook effectief voor het examen !

Afhankelijk van de interesse en van de geografische spreiding van die interesse zullen wij één of meerdere voorbereidingssessies organiseren.  Via het formulier hieronder kan je alvast jouw interesse en voorkeurslocatie opgeven. (formulier verwijderd wegens achterhaald)

Let wel : deze voorbereiding is exclusief voor leden !