ACV Openbare Diensten - gevangenissen

Staking Sint-Gillis niet erkend !

De afgelopen dagen waren er spontane werkonderbrekingen in de gevangenis van St. Gillis.  ACV – Openbare Diensten heeft zich maximaal ingespannen om oplossingen te zoeken voor de problemen die door het personeel zijn aangebracht.

Lees meer »

Vice gouverneur slaat bal goed mis

In een interview in De standaard richt Vice Gouverneur Luc Coene zijn pijlen op de hoge overheidspensioenen.  Coene vergeet echter handig rekening te houden met de aanvullende pensioenen en de fiscaliteit. Wie dat wel doet, kan er niet onderuit : de genieters van een overheidspensioen zijn helemaal niet de koplopers als het op hoge pensioenen aankomt.  Die zijn te vinden bij de werknemers met goed aanvullend pensioen.

Lees meer »

Belangrijk bericht ivm examen PB

Door de poststaking kan het zijn dat de uitnodigingen voor het examen penitentiair beambte niet tijdig in je bus vallen.Indien je tot op heden nog geen uitnodiging hebt ontvangen, neem je best zo snel mogelijk contact op met SELOR !

Lees meer »

Voorbereiding examen PB

Binnenkort organiseert Selor een wervingsexamen voor penitentiaire beambten.  ACV Openbare Diensten organiseert, naar goede gewoonte, voor iedereen die deelneemt aan dit examen een voorbereidingscurus.

Lees meer »