ACV Openbare Diensten - gevangenissen

Binnenkort meer geboorteverlof

De Ministerraad keurde onlangs een project van KB goed dat het KB van 19 november 1998 betreffende de verloven en afwezigheden toegestaan aan de personeelsleden van de rijksbesturen betreffende het geboorteverlof, wijzigt.

Lees meer »

Voorbereiding PBA te Brugge & Beringen

Momenteel loopt bij Selor de PC screening voor het examen voor Penitentiair Bewakingsassistent (ANG20288).  Met oog op deze examens organiseren wij nog twee voorbereidingssessie.  Eén te Brugge en één te Beringen.  Wil je goed voorbereid, en met gevoelig verhoogde slaagkansen, richting examen trekken, kom dan naar :ACV Brugge (Koning Albert I-laan 132)woensdag 9 december 2020 van 19u00 tot 21u30ofACV Beringen (Koolmijnlaan 133)woensdag 9 december 2020 van 18u00 tot 20u30BEPERKT AANTAL PLAATSEN !

Lees meer »

Richtlijnen sluiting scholen/kinderopvang

Voor federale personeelsleden die een kind moeten opvangen door sluiting wegens Covid-19, van de kinderopvang, school of opvang voor personen met een handicap werden nu richtlijnen uitgewerkt en beschreven in omzendbrief 686.

Lees meer »

Selor kondigt opnieuw selectie PBA aan

Selor gaat vanaf vandaag opnieuw op zoek naar Nederlandstalige penitentiair bewakingsassistenten.Inschrijven voor het eerste deel (computergestuurde screening) doe je uitsluitend via de website www.selor.be, en kan vanaf 15 oktober 2020 tot en met 01 april 2021.

Lees meer »

Acties opgeschort

Op maandag 12 oktober was er naar aanleiding van onze stakingsaanzegging een overleg met de overheid, de vakbonden en het kabinet van Justitie.

Lees meer »