ACV Openbare Diensten - gevangenissen

Omzendbrief 693 verschenen

Omzendbrief 693 met de richtlijnen voor de personeelsleden van het federaal administratief openbaar ambt inzake de toekenning van een dienstvrijstelling voor de vaccinatie tegen het coronavirus (COVID-19) en een dienstvrijstelling voor de vrijwilligers bij de vaccinatiecentra werd gepubliceerd in het Staatsblad van 9 maart 2021.  De omzendbrief is geldig van 1 februari 2021 tot en met 31 december 2021. 

Lees meer »

Voorbereiding examen PBA (Turnhout)

Kandidaten die deelnemen aan het examen voor Penitentiair Bewakingsassistent, of diegenen die meer info wensen over de job, kunnen binnenkort bij ACV-Turnhout terecht voor een voorbereidingsavond.

Lees meer »

Voorbereiding examen PBA (Beringen)

Kandidaten die deelnemen aan het examen voor Penitentiair Bewakingsassistent, of diegenen die meer info wensen over de job, kunnen binnenkort bij ACV-Beringen terecht voor een voorbereidingsavond.

Lees meer »

Voorbereiding examen PBA (Brugge)

Kandidaten die deelnemen aan het eerste deel van het examen voor Penitentiair Bewakingsassistent, of diegenen die meer info wensen over de job, kunnen binnenkort bij ACV-Brugge terecht voor een voorbereidingsavond.

Lees meer »

Rosetta in de gevangenis : de oplossing ?

De FOD Justitie laat sinds maart 2018 de aanwerving van Rosetta's toe als penitentiair bewakingsassistent. Dat terwijl de nieuwe penitentiaire wet beloofde om de statutaire tewerkstelling te garanderen en de opleiding te versterken. Het voorwendsel dat toen werd gebruikt was de moeilijkheid om aan te werven voor de opening van de gevangenis van Beveren. 

Lees meer »