ACV Openbare Diensten - gevangenissen

Nieuwe centra voor minderjarige delinquenten

Tegen uiterlijk 1 januari 2009 komen er twee gesloten federale centra voor de opvang van minderjarige delinquenten in Everberg en in Florennes.  Minister van Justitie Laurette Onkelinx en de bevoegde gemeenschapsministers hebben daarover een protocolakkoord ondertekend.

Lees meer »

Staking in Dendermonde

Het bewakingspersoneel van de gevangenis van Dendermonde is sinds woensdagochtend in staking tegen de overbevolking en het personeelstekort.

Lees meer »

Openbare Diensten : voor of tegen ?

Zijn de openbare diensten log, duur, ineffici√ęnt¬†of kunnen zij integendeel soepel en effici√ęnt werken en al bij al wat betreft kosten/baten gunstig uitvallen ?¬†¬†Is uitbesteden van openbare diensten naar de priv√© sector goedkoper, effici√ęnter, soepeler of worden zij voor het publiek en overheid duurder ?

Lees meer »

Problemen met SP-Expert

Gisteren zijn we samen met Ignace Wilmaerts, dat is iemand die de opstart van SP-Expert, het nieuwe dienstlijstenprogramma, komt begeleiden in het PCB aan tafel gaan zitten.

Lees meer »

Vakantiegeld 2007

Het vakantiegeld 2007 zou op 15 mei worden uitbetaald.  Wil je alles weten over de berekening van het vakantiegeld 2007...

Lees meer »